Palau de Congressos - Descripció

Palau de Congressos - Descripció

Quasi una dècada després de posar la seva primera pedra, el Palau de Congressos de Palma ha iniciat la seva activitat.
El 3 d'abril de 2017 obria les seves portes aquest gran recinte, gràcies als esforços de l'Ajuntament de Palma i el Govern de les Illes Balears, culminant així aquest ambiciós projecte integrat per un Palau de Congressos y un hotel de 4 estrelles superior, ambdós, obra del reputat arquitecte Francisco Mangado qui recentment ha estat guardonat amb el Premi Nacional d'arquitectura per aquesta obra, convertint-se en un referent arquitectònic de primera magnitud.

El conjunt de la infraestructura pública, compta amb un model gestió privat, mitjançant un contracte d'Arrendament que, des de finals de 2016, ostenta la empresa Meliá Hotels International S.A., adjudicatària del concurs públic licitat per Palau de Congressos de Palma, S.A.

El Palau de Congressos es patrimoni de la ciutat i una realitat de la qual Palma ja ha començat a beneficiar-se. El nou repte a assolir ara és aprofitar l'impuls renovador d'una nova infraestructura pública que ha de convertir-se necessàriament en peça clau para transformar l'economia d'aquest àmbit geogràfic tan concret com estratègic de la Façana Marítima.

El Palau de Congressos de Palma ja competeix amb força i entusiasme amb altres destinacions europees per destacar dins del segment MICE. Això suposa que, en els pròxims anys, les Illes Balears podran definir-se també com a destinació més atractiva i completa per a afrontar amb garanties la competència dins d'aquest sector.

Amb el Palau de Congressos inaugurat, Palma compta amb un al·licient per a aprofundir en l'objectiu perseguit anys enrere i que ara comença a ser una realitat: ser una destinació atractiva especialment fora de la temporada estival. El Palau de Congressos contribuirà de manera decisiva a la diversificació de nostra economia, consolidant un allargament de la activitat turística.

Data darrera modificació: 9 de març de 2023

Menú de navegació


Menú de navegació