La Ciutat

La Ciutat

Palma és la capital de les Illes Balears. Amb els seus més de 350.000 habitants, és el centre neuràlgic de la regió, i la seva situació estratègica la converteix en una de les ciutats més importants de l'arc mediterrani.

Ciutat que ha estat des de temps històrics oberta i acollidora, és avui dia una de les destinacions turístiques més atractives del Mediterrani i, per tant, d'Europa.

El seu clima benigne, amb hiverns curts i estius suaus, permet que s'hi puguin fer activitats a l'aire lliure durant tot l'any.

El seu aeroport internacional, que està comunicat de manera excel·lent, situa Palma a una mitjana de dues hores i mitja de les principals capitals europees. Per mar, el continent es troba a poques hores de distància del seu port.

Els atractius de Palma són molt nombrosos. Per a l'amant de l'art, la ciutat ofereix un dels barris gòtics més extensos i millors conservats d'Europa, amb una l'arquitectura singular en què destaquen edificis com la Llotja, la Catedral o el castell de Bellver.

Palma té un gran nombre de museus, sales d'exposicions i galeries d'art, així com una oferta àmplia i variada de concerts, espectacles, cinemes i conferències.

Els interessats en les compres poden trobar a Palma des dels productes més artesanals i tradicionals fins a les més modernes peces de disseny, moda i calçat. El seu clima benigne fa que els passejos pel centre de la ciutat siguin únics i que el visitant pugui gaudir de cada racó.

Palma disposa, a més, d'importants infraestructures per practicar esport, amb nombrosos camps de golf, i, per descomptat, una badia on és tradicional la pràctica d'esports nàutics, escenari únic que acull any rere any prestigioses regates.

I, com a tot el Mediterrani, l'oci és un dels més grans atractius de la ciutat: el viatger hi podrà trobar una gran oferta gastronòmica, d'allò més autòcton a allò més exòtic i internacional, així com una varietat àmplia de locals d'entreteniment, bars, discoteques, sales d'espectacles, teatres i cinemes.

Finalment, cal destacar la varietat d'allotjaments per al turista de negocis, la més gran del Mediterrani, amb una selecció àmplia d'hotels, des de petits i amb caràcter, fins a grans complexos totalment equipats per a l'oci.

Per tot això, aquesta ciutat oberta i cosmopolita, càlida i acollidora, és ideal perquè gent de tot el món es reuneixi, no tan sols per treballar, sinó també per relaxar-se i gaudir de totes les propostes que ofereix Palma, capital turística del Mediterrani.

www.visitpalma.es

Data darrera modificació: 9 de març de 2023

Menú de navegació