Publicador de continguts


Bicipalma compta amb una nova estació enfront del Palau de Congressos, a més d'altres punts com al carrer Golf de Cadis, en Ciutat Jardí, i una altra situada en el Baluard del Príncep.


21 de desembre de 2023

L'Ajuntament de Palma ha obert aquest dimarts la nova estació de Bicipalma situada enfront del Palau de Congressos, connectant així el servei amb el principal centre d'esdeveniments, congressos i convencions de la ciutat. Segons ha informat el Consistori, aquesta setmana, a més, s'han activat les estacions situades al carrer Golf de Cadis, en Ciutat Jardí, i una altra nova situada en el Baluard del Príncep.

D'aquesta manera, s'amplia i completa la mobilitat d'aquest corredor que transcorre pel litoral de Palma i que ja compta amb estacions situades en la primera línia de la mar, com la situada en el Molinar i Portitxol. Bicipalma ha sumat d'aquesta manera 79 estacions actives i, a la fi d'any, haurà completat la instal·lació de les 85 estacions que formen part d'aquesta segona fase de renovació del servei. Bicipalma amplia les seves estacions per les obres en plaça d'Espanya

Cal recordar que el projecte ha estat finançat amb el fons Next Generation de la Unió Europea, inclòs dins del fons de Recuperació, Transformació i Resiliència, i ha estat adjudicat a l'empresa NextBike per un import de 2.991.220 euros.

En l'obertura de l'estació aquest dimarts han estat presents el regidor de Mobilitat i Polígons Industrials, Toni Deudero, juntament amb la gerent de la Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP), Lydia Pérez, i la gerent del Palau, María Luisa Hernández.

Data darrera modificació: 22 de desembre de 2023