Publicador de continguts


El batle i el conseller de Turisme presideixen la Junta General i el Consell d’Administració del Palau de Congressos


23 d’agost de 2023

María Luisa Hernández Rivola serà la nova gerent de la societat  
Palma, 23 d'agost de 2023.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, i el conseller de Turisme del Govern de les Illes Balears, Jaume Bauzà Mayol, han presidit la Junta General d'Accionistes del Palau de Congressos i el posterior Consell d'Administració, en el qual s'han nomenat els nous integrants dels òrgans de direcció i la nova gerent de la societat, que serà María Luisa Hernández Rivola.
A la Junta General hi han assistit per part de l'Ajuntament els tinent de batle de Turisme i Innovació, Javier Bonet; de Serveis Socials i Educació, Lourdes Roca, i d’Hisenda i Funció Publica, Mercedes Celeste, i la coordinadora general de l'Àrea de Turisme i Restauració, Victoria Mulet. Per part de la Conselleria de Turisme hi ha assistit també el seu secretari general, Tomeu Alcover.
La nova gerent del Palau de Congressos té 23 anys d'experiència en el desenvolupament de projectes RSC, de qualitat i sostenibilitat i estratègia en l'àmbit turístic. Fins ara era la coordinadora de l'Àrea de Responsabilitat Social Corporativa, RSC, de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), i va ocupar anteriorment els càrrecs de responsable de Producte Turístic de l'AETIB i coordinadora de l'Àrea de Producte de l'ATB. És llicenciada en Ciències Econòmiques i té un màster en Gestió Empresarial i un altre en Direcció i Gestió de Recursos Humans.
Jaime Martínez Llabrés ha destacat que aquesta primera reunió conjunta entre l'Ajuntament de Palma i la Conselleria de Turisme remarca la importància que per a les administracions té l'espai, “s'ha demostrat que és una aposta ferma per la diversificació turística i per un producte, que és el del sector de congressos i reunions, molt important per a la nostra planta hotelera, i es converteix en un nínxol més de qualitat”. En aquest sentit, el batle de Palma ha destacat l'experiència de María Luisa Hernández “i el seu perfil professional en el sector turístic que, segur, juntament amb Meliá que és qui ho gestiona, farà del Palau de Congressos una infraestructura de referència i no sols de present sinó també de futur”.


 

 

Data darrera modificació: 25 d’agost de 2023